Forró tea és bor is vár mindenkit

2023.11.29. 12:00

Süteményt sütöttek a fiatalok a vásárra Villányban

Száz linzert és száz gyömbéres süteményt sütöttek a Villányi Ifjúsági Klub tagjai a szombati városi adventi vásárra. Az édességeket egyesével becsomagolták, és így fogják kínálni a vásáron.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A bevételből a fiatalok a klub játékparkját szeretnék bővíteni, hogy minél tartalmasabban tudják eltölteni a szabadidejüket a klubfoglalkozásokon, és hogy minél többen kedvet kapjanak a csatlakozáshoz. A villányi városi Mikulásváró adventi programok a Diófás téren lesznek, ahol elsőként, 16 órakor a Villányi Kikerics Óvoda óvodásai lépnek fel, majd a Villányi Általános Iskola tanulói adják elő ünnepi műsorukat. 17 órakor a Csiga Duó gyermekzenekar lép színpadra, akik „Mikulás-Les” című előadásukkal hívogatják a Mikulást, aki meg is érkezik a térre a gyerekekhez. Az adventi koszorún meggyújtják az első gyertyát is. A helyszínen kézműves vásárral, forró teával és forralt borral várják az érdeklődőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!