Jönnek az üzenetek

2023.11.07. 19:15

Villány is csatlakozott a Munipolis szolgáltatáshoz

A város önkormányzata is elindítja a Munipolis szolgáltatást, amely lehetővé teszi, hogy modern és hatékony módon kommunikáljanak a lakossággal.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: fizkes

Azok, akik regisztrálnak a Munipolisra, SMS-ben, e-mailben vagy az alkalmazásba küldött üzeneteken keresztül fontos információkat kapnak arról, hogy mi történik településen. Például vészhelyzeti riasztásokról, áramkimaradásokról, forgalomlezárásokról, az önkormányzat híreiről, vagy épp sport- és kulturális eseményekről érkezhetnek értesítések, meghívók közvetlenül a lakosok telefonjára. Emellett a felhasználók részt vehetnek online felmérésekben, közvéleménykutatásokban, és kérdéseket tehetnek fel az önkormányzatnak. A lakosoknak a regisztráció ingyenes, és a regisztrációs folyamat során azt is beállíthatják, hogy milyen információk érdeklik (pl. kultúra, sport, egészségügy) őket leginkább.

A Munipolis szolgáltatást már több mint 3500 önkormányzat, vállalat és egyesület használja, a rendszeren keresztül évente több mint 50 millió üzenetet küldenek a felhasználók 4 különböző országban. Baranyában eddig Pogány, Dencsháza és most Villány csatlakozott ehhez a kommunikációs rendszerhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!