Nem boszorkányság

2023.12.12. 17:50

A női egészség megőrzésének titkaiba kalauzolják el a résztvevőket a szakemberek

Első alkalommal rendezik meg „A női egészség megőrzése serdülő és fiatal felnőttkorban - Fiatal nők egészsége és annak megóvása” című tudományos konferenciát december 13-án, Luca napján a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, az Egészségtudományi Alapozó, Szülésznői és Védőnői Intézet, valamint az EgészségtudományÉRT Alapítvány közös szervezésében.

Bama.hu

 A konferencia fókuszában a fiatal nők egészsége, annak megőrzése áll. A résztvevők felkért szakemberek előadásait hallgathatják meg, előadásonként 50-60 perces időtartamban, mely lehetőséget teremt a témák alapos körbejárására. 

15:30-tól kezdetét veszi a laikusok programja, a Fiatal nők egészségi információs délutánja.

Ebben a programrészben az érdeklődő fiatalság számára nyílik lehetőség rövid előadások meghallgatására, kötetlen beszélgetések lefolytatására („Nem boszorkányság” című esemény keretében), ahol őszintén feltehetik kérdéseiket, melyekre kendőzetlen választ kaphatnak a szakemberektől.

Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpont (7624 Pécs, Ifjúság útja 20.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában