Fotókon az egész év

2023.12.31. 11:30

Ezt nagyon érdemes megnézni - mindenről egyszerre rántjuk le a leplet

A 2023-as év bővelkedett izgalmas és látványos eseményekben, és mi igyekeztünk is mindenhol időben ott lenni, s beszámolni ezekről olvasóinknak. Ugyanakkor a lapban csak az ott készült képekből elenyésző tudott megjelenni – a bama.hu oldalunkon azért emeltünk a számon, de még így is sok fotó az archívumban végezte.

Bama.hu

Csak egy átlagos délután a vármegyeszékhely főutcáján

 Vagyis csak végezte volna: fotóriportereink, Laufer László és Löffler Péter ugyanis képek garmadáját mentette el a „szilveszteribe jó lesz!” könyvtárba, hogy aztán december utolsó napjaiban onnan válogassuk ki a legjobbakat. 
A válogatás szempontjai persze nem egyértelműek: van, amikor csak egy jól elkapott pillanat miatt kerül be a kép a válogatásba, máskor viszont emléket idéz azzal, hogy tökéletesen összesűrűsíti az esemény lényegét. Pont, mint ezen az oldalon, ahova a legjobbakat tettük be. Ugyanakkor a legbeszédesebbek továbbra is az arcok, amelyekre külön érdemes ráfókuszálni. 
A következő napokban érdemes bama.hu oldalunkat többször is felkeresni – ott ugyanis további, nem túlzás, több tucatnyi vicces, mulatságos fotó vár önökre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!