Advent Szigetváron

2023.12.14. 18:30

Közösen díszítik fel idén a BázisPont karácsonyfáját

Tóth Viktória

A szigetvári Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesületnél számos programot tartottak az elmúlt hetekben is. Így például december elején volt a már hagyományossá vált fotózással egybekötött Mikulás-találkozó. Idén is csatlakoztak a Hagyj el egy Mikuláscsomagot! akcióhoz, a város több pontján kis ajándékcsomagokat helyeztek el, melyet bárki hazavihetett. Levelet is lehetett náluk írni a Télapónak, melyet be lehetett dobnia a Mikulás postaládájába.

A Szigetvári Advent részeként fut náluk a Neked is van otthon pár felesleges karácsonyfadíszed? című kezdeményezés. Ennek értelmében kérik az érdeklődőket, hogy vigyék el hozzájuk a díszeket és segítsenek nekik feldíszíteni a BázisPont Közösségi Tér karácsonyfáját, udvarát. December 24-ig várják a résztvevőket. A díszítésről fotót is lehet készíteni, a beküldők között három belépőt sorsolnak ki, mely Kerekítő foglalkozásukra használható majd fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!