Kritika

2023.12.15. 13:50

Musch Zoltán: Mit tenne az LMP Péccsel?

Az elmúlt években számos kritikát hallottunk az LMP politikusaitól Pécs város vonatkozásában: hol a kormányoldalt, hol a baloldali városvezetést támadták. Igaz, hogy Péterffyéket lényegesen halkabban és sokkal ritkábban – erről beszélt a Fidesz önkormányzati képviselője pénteken sajtótájékoztatón.

Balikó Gergely

Musch Zoltán közölte: a pécsi „zöldek” bár igazából senkivel sem értenek egyet és soha, sehol nem tud olyan döntés születni, amely elégedettséget váltana ki belőlük, azonban saját elképzeléssel láthatóan mégsem rendelkeznek arról, hogy miként lehetne egy sikeresebb pályára állítani Pécset.

 

„Éppen ezért most felszólítjuk Keresztes László Lórántot, Kóbor Józsefet és Szabó Andrást, hogy tisztázzák, milyen értékek mentén és milyen irányba szeretnék kormányozni Pécset az elkövetkező években” – tette fel a kérdést a nemzeti oldal politikusa, aki megjegyezte, mert azáltal, hogy Ungár Péter pártelnökük megnyilvánulásai szerint önállóan akarják megmérettetni magukat a helyhatósági választáson, nagyobb felelősség is nehezedik rájuk.

Musch Zoltán kijelentette: saját elképzelés hiányában, önmagában azt hangoztatni, hogy ki mindenkit nem szeretnek, még kevés lesz a városnak a boldoguláshoz. „Nehéz tehát jelenleg komolyan venni az LMP azon szándékait, melyek szerint önálló politikai aktorként kívánnak megjelenni a pécsiek színe előtt” – zárta szavait.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!