A daganatos kicsikért jógáznak

2024.01.22. 15:40

A Tölösi Péter Alapítványnak ajánlják fel az összes bevételt

A Rákellenes Világnapon, február 4-én a daganatos betegségen átesett gyermekek és családjuk rehabilitációjáért szerveznek közösségi eseményt Szigetváron.

Tóth Viktória

A kép illuszráció

Forrás: MW

Fotó: KISS ANNAMARIE

A DobCat Test&Lélek Egyesület tagjai azon dolgoznak, hogy minél több olyan rendezvényt szervezzenek amelyen másokat segíthetnek. Most adománygyűjtés keretein belül a jóga pozitív hatására hívják fel a figyelmet. Dobor-Móricz Katalin, az egyesület elnöke elmondta, fontos, hogy az emberek felismerjék, mekkora szükség van a mozgásra, a stresszmentes életmódra, és az egészségtudatosságra.

A szigetvári Istvánffy Miklós Általános Iskola tornatermében a regisztráció délelőtt háromnegyed 10-kor indul, majd a 10 órakor kezdődő megnyitót követően a jóga negyed 11-től indul és 60 perces lesz. Eközben a kis tornateremben 10 órától kézműves foglalkozás lesz a gyermekek számára. A részvételi díj nem meghatározott, mindenki a saját lehetőségeihez mérten adakozhat. A bevételt egészét a Tölösi Péter - daganatos gyermekeket segítő - Alapítványnak ajánlják fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!