Farsang

2024.01.30. 15:20

Az óvodák javára fordítják a báli bevételeket

A helyi óvodák támogatására rendeznek farsangi bálokat, szerte a vármegyében.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Fotó: © Unger Tamás

E hét szombaton, február 3-án a Nagynyárádi Óvoda támogatására rendeznek jótékonysági farsangi bált a Nagynyárádi Művelődési Házban. A mulatság 15 órától 19 óráig tart, a zenét Dj. Taki szolgáltatja, emellett lesz tombola, zsákbamacska és büfé is. Ha valaki nem tud elmenni, de szeretné támogatni az óvodásokat, támogatói jegyet is vásárolhat az óvodában. 

Február 16-án Újpetrén, az Újpetrei Óvoda támogatására rendeznek farsangi bált. A résztvevőket 21 órától várják a művelődési házba, a hangulatról a Sextett Zenekar gondoskodik. A bál bevételét a szervezők az óvoda udvarán található beton játékplacc tetejére fordítják. 

Február 17-én, 21 órától a hosszúhetényi általános iskolában a Zengő Óvoda és a szülői munkaközösség (SZMK) szervez farsangi bált. A zenét a Show-Haj zenekar biztosítja, és természetesen itt is lesz tombola (melyre várják a felajánlásokat) és büfé. Támogatói jegy is vásárolható, a bál teljes bevételét az óvoda játszóterének felújítására fordítja a vezetőség és az SZMK. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!