Országos hírverés

2024.01.06. 15:40

Hamarosan rajtol, és a PTE is ott lesz majd

Huszonnegyedik alkalommal rendezik meg 2024-ben Budapesten az EDUCATION Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást, amelyen a Pécsi Tudományegyetem is a kiállító felsőoktatási intézmények között szerepel, az elmúlt évekhez hasonlóan.

Czeczon Enikő

Fotó: posztos

A rendezvénynek most is a Hungexpo fog otthont adni, ahol választ adnak a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre a leendő hallgatóknak, a szülőknek és a pedagógusoknak is. 
Ezen az oktatási seregszemlén, a 2023-as évhez hasonlóan, nemcsak információkat gyűjthetnek az érdeklődők, hanem élményeket is szerezhetnek, hiszen rengeteg interaktív programmal készülnek a kiállítók. Az esemény hivatalos honlapja szerint a PTE a HF24-es standnál lesz megtalálható január 11. és 13. között, ahol az egyetem képviselői jól megkomponált csapatként, mondhatni családként dolgoznak együtt. 

Remélhetőleg a 2023-as szakkiállításhoz hasonlóan, a PTE EHÖK-tigrise is tiszteletét teszi majd a rendezvényen, aki mindig fantasztikus hangulatot tud teremteni, ezzel is megmutatva a diákoknak, hogy milyen jó is egyetemistának lenni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!