Matematika és történelem

2024.01.17. 16:40

Segítenek az emelt szintű szóbeli érettségire felkészülni

Matematika és történelem emelt szintű szóbeli érettségi felkészítőt hirdetett a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kara, amelyre február 14-ig lehet regisztrálni az intézmény honlapján.

Czeczon Enikő

A kar célja, hogy az idén érettségizők egy kis plusz segítséget kapjanak, hogy az emelet szintű érettségiből a legtöbbet tudják kihozni. A felkészítőn részt vevők megtanulják, hogyan érdemes felépíteni a szóbeli feleletet, valamint, hogy milyen trükkök, praktikák segíthetnek a sikeres érettségiben, felvételiben. 

Azon diákoknak szól a felkészítés, akik végzős gimnazisták, a felvételi során megjelölték a KTK valamelyik szakját, emelt szinten érettségiznek matematikából vagy történelemből, és szeretnének megismerni leendő csoporttársaikat, és az épületet, ahol szeptembertől a mindennapokat tölteni fogják.

A PTE TKT honlapján elérhetők, hogy mikor tartják a felkészítő órákat, valamint a pótalkalmakról is olvasható információ az oldalon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!