Tele volt a jógaterem

2024.02.04. 16:40

A beteg gyerekeknek gyűjtöttek, sokan megmozdultak

Február 4-én tartották a rákellenes világnapot, ez alkalomból a DobCat Test&Lélek Egyesület a daganatos betegségen átesett gyermekek és családjuk rehabilitációjáért szervezett közösségi eseményt Szigetváron.

Tóth Viktória

Az Istvánffy Miklós Általános Iskola tornatermében a délelőtt 10 órakor kezdődő megnyitót követően indult a 60 perces jóga. Eközben a kis tornateremben kézműves foglalkozás is volt a gyermekek számára. A részvételi díj nem volt előre meghatározva, mindenki a saját lehetőségeihez mérten adakozhatott. A rendezvény végére több mint 175 ezer forintot sikerült gyűjteniük, a bevételt egészét a Tölösi Péter - daganatos gyermekeket segítő - Alapítványnak ajánlották fel.

Dobor-Móricz Katalin, az egyesület elnöke az esemény után elmondta, közel ötvenen vettek részt a programon, ismét egy nagyon jó ügy érdekében jógáztak. Hálásak mindenkinek aki el tudott menni és támogatta az alapítványt. Biztosítottak mindenkit róla, hogy az egyesület szervezésében a jövőben is lesz még több hasonló jótékonysági rendezvény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!