Bama.hu videó

2024.02.22. 12:04

Turbókörforgalom: Csizmadia valósíthatja meg (videó)

Az önkormányzati képviselő szerint Csizmadia Péter alkalmas polgármesternek. A fideszes frakcióvezető garancia arra, hogy a Patacson létrejöjjön a turbókörforgalom a 6-os út és a elkerülő út találkozásánál.

Bóka Máté Ciprián

– Gyerekkorom óta Patacson élek és igyekszem előre mozdítani a városrész fejlődését, azon dolgozom, hogy az itt élők igényeit közvetítsem a pécsi városháza felé – mondta Musch Zoltán patacsi fideszes önkormányzati képviselő csütörtöki sajtótájékoztatóján. – Az elmúlt évek során számos esetben sikereket tudtunk elérni a lakosokkal összefogva, de maradt tennivaló. Az egyik ilyen a patacsi körforgalom kétsávosra bővítése, turbókörforgalom kialakítása, amely nemcsak a városrészt érintő kérdés, hanem egész Pécsnek jelentene megoldást az itt kialakult dugók tekintetében.

turbókörforgalom
Megvalósulhat a patacsi turbókörforgalom
Fotó: Laufer László

Musch Zoltán szerint az elmúlt hónapok több megbeszélésen is részt vett, s ezért kijelenthető, hogy Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető az, aki leginkább elkötelezett a fejlesztés mellett, hiszen beemelte programjába a körforgalom bővítését. 

– Úgy vélem, személye garancia lehet arra, hogy a patacsi turbókörforgalom megvalósuljon,  ezért is biztatom, hogy vállalja el a polgármester jelöltséget

 – mondta. 

Csizmadia Péter fideszes frakcióvezető tavaly novemberben jelentette be, hogy amennyiben a 2024-es önkormányzati választáson a pécsiek a polgári oldalnak szavaznak bizalmat, akkor rendeleti úton terelik el a Pécsen jelenleg átmenő kamion forgalmat, valamint a 6-os út és a pécsi elkerülő út találkozásánál lévő patacsi körforgalmat kétsávos turbókörforgalommá alakítják ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!