Támogatás

2024.03.13. 18:30

A Felebarát program márciusban is segít

Wald Kata

Márciusban is tart még a Magyar Református Szeretetszolgálat Felebarát címmel januárban meghirdetett adománygyűjtése, amelynek célja, hogy a teljes téli krízisidőszak teljes egészében személyre szabottan nyújtsanak támogatást a leginkább rászorulóknak, a kérelmező egyéni szükségletének megfelelően.

– A megélhetési gondokkal küzdőket tartós élelmiszercsomagokkal, tisztító- és tisztálkodási szerekkel, továbbá indokolt esetben utalvány formájában anyagi támogatással segítik

 – a Magyar Református Szeretetszolgálat közlése szerint. Azok számára, akiknek a fűtés hiánya jelent fenyegető veszélyt, tűzifát juttatnak országszerte, illetve a hajléktalanok támogatására is kiemelt figyelmet fordítanak a téli időszakban. A Felebarát program egészen március 31-ig a 1358-as adományvonal hívásával támogatható, amely egységesen 500 forint felajánlást jelent. Ezen kívül az adomany.jobbadni.hu oldalon is tetszőleges összeggel támogatható a kezdeményezés. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!