Adománygyűjtés

2024.01.20. 14:40

Tűzifával is segít a Felebarát program

Wald Kata

A kép illusztráció

Forrás: MW

Fotó: Bujdos Tibor

A téli hónapokban a rászorulók megsegítésére idén is országos adománygyűjtést hirdetett a Magyar Református Szeretetszolgálat – a Felebarát program ezúttal is élelemmel, tűzifával és utalványok formájában anyagi támogatással is segíti a nélkülözőket. 

A karitatív szervezet tájékoztatója szerint a negyedéves adománygyűjtés célja, hogy január és március között jelentősebb mértékben, személyre szabottan támogassák a leginkább rászorulókat, a kérelmező egyéni szükségletének megfelelően. A megélhetési gondokkal küzdőket tartós élelmiszercsomagokkal, tisztító- és tisztálkodási szerekkel, továbbá indokolt esetben utalvány formájában anyagi támogatással segítik. 

Aki adományozóként csatlakozni szeretne a Felebarát programhoz, január 5. és március 31. között a 1358-as adományhívásával megteheti – minden hívás 500 forint felajánlást jelent. Ezen kívül az adomany.jobbadni.hu weboldalon, illetve a szervezet bankszámlaszámára történő utalással is lehet segíteni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!