Változás

2024.03.09. 15:40

Mojzes Tamás új kihívások elé néz

Mojzes Tamás, Siklós alpolgármestere nem indul a júniusi önkormányzati választásokon. A képviselő a közösségi oldalán jelentette be, hogy új kihívások elé néz.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: Mojzes Tamás Facebook oldala

Mint fogalmazott: 

Életemnek egy korszakát hamarosan lezárom, nem kívánok indulni a közelgő önkormányzati választáson. Új, szakmaibb feladatkörben, Riegl Gábor polgármester úr közvetlen munkatársaként folytatom a városházán közéleti pályafutásomat. Új kihívásokra van szükségem, de ígérem, ahogy alpolgármesterként, úgy ebben a szerepkörben is alapvető értékeinket szem előtt tartva, városunk, közösségünk sikeréért fogok dolgozni.

Mojzes Tamás 2014-ben a siklósi várkapitány is volt, majd az az évi választásokon jutott be a siklósi képviselő-testületbe. A 2019-es önkormányzati választásokon pedig már a legtöbb szavazatot kapta, tehát a lakosság legnagyobb bizalmát élvezte. Az elmúlt négy és fél évben alpolgármesterként szolgálta a várost, Riegl Gábor felkérésére.

Mint elmondta, büszke az elmúlt évek közös eredményeire, az ígéretek teljesítésére, a többször megerősített felhatalmazásra. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!