Tiszta vizet a pohárba!

2024.04.03. 15:25

A Pécsi Fidesz üvegzseb-rendeletet indítványoz a folyamatos baloldali mutyik helyett!

Keddi sajtóhírek szerint újabb, immár a hatodik nyomozást rendelte el a rendőrség a jelenlegi baloldali városvezetés mutyijai miatt.

Bama.hu

Bűnügyi eljárás itt is, ott is - Péterffyék lába alatt ég a talaj

Fotó: Löffler Péter

Ez alkalommal jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomoznak Péterffy Attila és MSZP-s alpolgármestere, Ruzsa Csaba ellen, mivel a feljelentők szerint Ruzsa törvénytelenül vehetett fel mintegy 40 millió forint közpénz. Ugyancsak friss hír, hogy a Mandulás-kemping büntetőügyében újabb feljelentés- kiegészítést nyújtottak be a hatóságoknak. Ezt nem más tette meg, mint Péterffy Attila egykori programírója, a mometumos Körömi Attila. A kemping területére a szocialistákhoz köthető személyek álmodtak luxusházakat, a Bőrklinikát pedig mélyen az értéke alatt számították ebbe a csereüzletbe. Ezzel vajon ki járt jól? Az ügyben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt folytat nyomozást a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A baloldali városvezetés folyamatos mutyijai és hozzájuk köthető gyanús pénzügyi körök nyomulása közben szeretett városunk, Pécs lemarad - írja közleményében a Pécsi Fidesz. Nem kétséges, hogy változásra van szükség a városvezetésben! A Fidesz, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) és az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) alkotta pécsi polgári szövetség éppen ezért megválasztása esetén üvegzseb-rendelettel minden, az önkormányzat és annak cégei által kötött szerződést nyilvánosságra fog hozni, annak érdekében, hogy a pécsiek lássák, mire költik a pénzüket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!