Bama.hu videó

2024.04.27. 16:39

A pécsi Széchenyi térről indultak, hogy egy közös gurulással indítsák el a szezont (videó+galéria)

Szombaton – április 27 – reggel még sokan hűvösben indultak el Pécsre, hogy ideérjenek a tizenharmadik alkalommal megszervezett Szezonnyitó Gurulás és Családi Napra. Mire azonban mindenki begurult, hét ágra sütött már a nap, hogy még inkább emelje a fantasztikus hangulatú esemény fényét.

Czeczon Enikő

Szezonnyitó motoros gurulás

Pécs belvárosában rengeteg motorosruhába öltözött férfi és nő járkált. Felfrissítették magukat a megtett út után, hogy aztán csatlakozzanak a rég nem látott ismerősökhöz, és beszélgessenek egy jót. De nemcsak motorosból volt sok, hanem érdeklődőkből is. Felnőttek és gyerekek érkeztek a Széchenyi térre, hogy megcsodálják a sokféle kétkerekűt, amelyek arra várakoztak, hogy délután 2 órakor felpörgessék a motorjukat, és tegyenek egy kört a városban.

 

Az eseménnyel és a gurulással a célja a szervezőnek, azaz a Dél-Dunántúli Motoros Egyesületnek, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy elkezdődött a motoros szezon, és figyeljünk oda egymásra az utakon, tartsuk be a közlekedés szabályait. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!