Dr. Cziráki Attila is Csizmadia Péter mellett

2024.05.26. 15:00

A pécsi egészségügy megújításáért szeretne dolgozni

Pécs 8. számú választókerületében a nemzeti oldal dr. Cziráki Attilát indítja, aki Csizmadia Péter közösésgi oldalán vallott elképzeléseiről.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Facebook oldala

Dr. Cziráki Attila a PTE Szívgyógyászati Klinika igazgató professzora. Pécsett született, harmincöt éve él Egyetemvárosban, amelynek önkormányzati képviselő-jelöltségét vállalta párton kívüliként.

A professzor testközelből ismeri a városrészben élők mindennapos problémáit, a gyermeket nevelő fiatalokét, a becsülettel ledolgozott életút után itt élő idős, nyugdíjas polgárokét. Negyven éve foglalkozik emberek gyógyításával, és oktatja az ifjúságot.

Eredményei között azt említi meg, hogy 2021-ben Richter Egészségváros program keretében a nagy bevásárló központokba automata újraélesztő készülékeket telepíttettek. Célja a pécsi egészségügy megújítása, a Szívgyógyászati Klinika rekonstrukciója és bővítése. Ugyanilyen fontosnak tartja a környék infrastruktúrájának fejlesztését, a parkolóhelyek számának bővítését, a közutak állapotának javítását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!