Pécs és Kertváros lakói a jelenleginél többet érdemelnek

2024.05.22. 16:20

Jancsula Dezső is Csizmadia mellé tette le a voksát

Jancsula Dezsőt indítja a nemzeti oldal Pécsett, a 16. számú választókerületben – Jancsula szerint sokkal több figyelmet érdemel Kertváros.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Facebook oldala

Fotó: cs

A politikus közösségi oldalán mutatkozott be az induló. Eszerint Jancsula Dezső 63 éves általános iskolai tanár, 39 éve tanít magyar nyelvet, irodalmat, történelmet és honismeretet Pécs egyik legnagyobb közoktatási intézményében, az Apáczai Nevelési Központban.

Jancsula 1980 óta él Pécsett, s kezdettől fogva lokálpatriótának tartja magát. Meggyőződése, hogy az önkormányzati politikában az eredményes városvezetés egyik kulcsa a politikai pártok mellett a valódi civil szervezetek részvétele a helyi közélet irányításában. Ezért fogadta el az Összefogás Pécsért Egyesület (ÖPE) felkérését, és indul Pécs 16. számú választókörzetének képviseletéért a júniusi önkormányzati választásokon. 
Célja, hogy civil közreműködéssel – a Fidesz-KDNP-vel szövetségben – biztosítsák a város és a városrész lakói számára, hogy valóban az itt élők akarata érvényesüljön a városvezetésben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!