Őrizzük meg a Mecsekoldal biztonságát és szépségét

2024.05.22. 19:09

Kővári János Csizmadia csapatát erősíti

Kővári János rutinos politikusnak számít Pécsett – a választásokon ő is Csizmadi Péter csapatát erősíti.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Facebook oldala

Kővári János 53 éves, négygyermekes családapa, és most már három unoka boldog nagypapája is. Eredeti végzettsége szerint szociálpolitikus, és immár 34 éve egy fogyatékkal élőket segítő alapítványt vezet.

Kővári János 2005 óta képviselőként főként a környezet megóvásával és fenntartható városfejlesztéssel foglalkozik. A többi között segített megvédeni a Tubest a katonai radar telepítésétől, a mecsekieket kétszer is az uránbánya-nyitástól és a Mecsek erdőit Péterffyék tarvágásától. Parlamenti képviselőként támogatást szerzett az Állatkert felújításához, ezzel nem mellesleg megvédve az ivóvízbázist is. Számíthattak rá az itt élők a Mandulás-kemping és a volt vidámpark megóvásában is – amiről lapunkban nagyon sokszor beszámoltunk.
Kővári úgy látja: újra össze kell fogni az itt élők biztonságáért és egészséges környezetéért. Ezért jelentkezett a Mecsekoldal, Donátus, Szkókó, Bálics, Ürög és Mecsekszentkút képviseletére.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!