Berényi Zoltán az 1. számú választókörzetben indul

2024.05.25. 14:40

Létezik megoldás a keleti településrészek problémáira

Berényi Zoltán is csatlakozott Csizmadia Péter csapatához – a képviselő a nemzeti oldal polgármester-jelöltjének közösségi oldalán beszélt céljairól.

Bama.hu

Forrás: Csizmadia Péter Facebook oldala

Berényi Zoltán lassan harminc éve él a keleti városrészben családjával, civilként és önkormányzati képviselőként is szolgálja az itt élőket. Mérnök- és humán diplomával is rendelkezik. Képviselői munkájának egyik legfontosabb eredményeként sikerült felszámolni a Vasas határában évtizedek óta meglévő több, mint 65 ezer tonna szemetet tartalmazó illegális hulladéklerakót. Vasas, Somogy, Hird aktív közösségi szereplőivel pedig közösen elkészítették a három településrész komplex fejlesztési tervét.

Elmondása szerint azért indul a választáson, mert hisz abban, hogy eddigi képviselői munkája során és több évtizedes civil szervezeti vezetőként szerzett tapasztalataira támaszkodva Hird, Vasas, Somogy, István-akna és Szabolcsfalu eddig megoldatlan nehézségeire választ tud adni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!