Hasznos elfoglaltság

2024.05.26. 16:20

Pályaorientációs nyári tábor a kamarában, segít a jövőtervezésben is

Idén is, 2 turnusban napközis jellegű tábort szervez a kamara pályaorientációs csapata együttműködve a megye gazdasági szereplőivel - tette közzé a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara.

Bama.hu

A táborban érdekes és hasznos programokon keresztül olyan élményeket szerezhet a gyermek, melyek nagy segítséget nyújthatnak a pályaválasztással, továbbtanulással kapcsolatos döntéshez.

Az interaktív programok között érinteni fogunk számtalan ágazatot (informatika, kreatív ágazat, vegyipar, gépipar, vendéglátás, könnyűipar, elektronika, építőipar), ahol a játékos és kreatív foglalkozásokon, céglátogatásokon keresztül rendkívül széles körben ismerhetik meg a gyermekek a szakmák világát.

A táborba azokat a gyermekeket várjuk, akik most zárják az 5., 6., vagy a 7. osztályukat! - írják.

1.tábori turnus: 2024.06.24-28 között –PROGRAM

2.tábori turnus: 2024.07.01-05. között – PROGRAM

A tábort a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes kamarai tagjai/munkatársai gyermekei (unokái) számára hirdetjük  meg és számukra  DÍJMENTES. A gyermekek 2 fogásos meleg ebédet és uzsonnát kapnak, valamint finanszírozzuk a belépő díjakat, a céglátogatások utazási, illetve a foglalkozások alapanyag költségeit is. A táborban pedagógusok foglalkoznak a gyermekekkel, az utazásokhoz felnőtt kísérőket biztosítunk.

Jelentkezés online itt

Jelentkezés határideje: 2024. június 17. hétfő 20.00.

A jelentkezéseket érkezési sorrendben fogadjuk el. Minden táborba maximum 16 főt fogadunk.

A programokban előfordulhat változás, hiszen valódi gazdasági környezetben lévő cégekhez megyünk ki. A tavalyi tábor élményeinek beszámolóját elolvasva, képeit és filmjeit megnézve biztosak lehetnek abban, hogy idén is megmutatják a helyi vállalkozások, hogy a megyében mennyi sok izgalmas, érdekes cég és program van!

Tábori élmények 2023-ban

Tábori élmények 2022-ben

Tábori élmények – 2021-ben

Tábori élmények – 2020-ban

Amennyiben a tábor kezdete előtt 3 nappal lemondja a jelentkezését, abban az esetben 20.000,- Ft hozzájárulást (számla ellenében) kell fizetnie az addig már lefoglalt programok miatt.

Ajánljuk önkéntes tagjaink táborozási kínálatát is:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!