Gyurcsány körei idegesek

2024.05.02. 20:00

Pécsi Fidesz: folytatja a lejáratókampányt a háborúpárti pécsi baloldal

Pécs jelenlegi baloldali városvezetése újabb álságos vádaskodásba kezdett. A buszbeszerzési ügyben elrendelt új tárgyalással kapcsolatban Péterffy körei - jogerős ítélet híján - olyanokat akarnak hírbe hozni, akiknek semmi köze sincs ahhoz - olvasható a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Pécsi frakciója közleményében, melyet változtatások nélkül teszünk közzé.

Bama.hu

,,Vajon a pécsi tömegközlekedés tönkretételéről akarják elterelni a figyelmet? A járatritkításokról és a sztrájkokról?

A pécsi Fidesz-frakció emellett azt is furcsának tartja, hogy Péterffy átvilágító embereinek „látóterébe” csak és kizárólag fideszes politikusok kerülnek. Ezeket az úgynevezett átvilágítókat az a Bodnár Imre irányítja, aki nemrég az MSZP színeiben akart országgyűlési képviselői mandátumot szerezni, sikertelenül.

Azt javasoljuk a baloldali városvezetésnek és dicstelen köreiknek, hogy a mindenfajta ténybeli alapot nélkülöző vádaskodások helyett nézzenek szét inkább saját házuk táján!

Miközben Péterffy a tisztesség kifejezéssel kampányol, a pécsi köznyelvben már csak mutyiházaként emlegetett városházán fél tucat ügyben, köztük korrupció, hűtlen kezelés és a hivatali visszaélés gyanúja miatt folyik nyomozás.

Az egykori bőrklinika és a Mandulás-kemping cseréje kapcsán a gyanú szerint egymilliárd, a kistérség számlájának inkasszálásával további 405 millió, Ruzsa Csaba alpolgármester összeférhetetlenségi ügye esetében pedig újabb 40 millió forint lehet az anyagi kár. És akkor még nem beszéltünk az MSZP-s alpolgármester, Nyőgéri Lajos által felügyelt területet - a bérlakások szabálytalan kiutalásai miatt - vizsgáló büntetőügyekről.

Mindezeket figyelembe véve érthető, ha Gyurcsány pécsi menedzsere és körei idegesek."

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!