fölszállott a páva

2019.12.08. 16:15

A középdöntőig jutott a Tulipános Tilinkó

A zsűri nagyon megdicsérte a produkciót, de a döntőbe sajnos nem jutottak be.

M. R.

A pécsi Tulipános Tilinkó tagjai is szerepeltek a Fölszállott a páva című országos népzenei tehetségkutató pénteki középdöntőjében. Kassai Antónia, Kosztolányi Liza és Kosztolányi Róza hármasa Somogy megyei népdalokkal készült a mostani fordulóra. A zsűri nagyon megdicsérte a produkciót, de a döntőbe sajnos nem jutottak be.

– Összességében nagy élmény volt a verseny, és a maximumot hozták ki magukból a lányok – mondta el Pollák Judit, Liza és Róza édesanyja. – Sok barátot szereztek, akikkel még mindig tartják a kapcsolatot interneten keresztül, és reméljük, hogy a jövőben lesz valamilyen fórum, ahol újra találkozhatnak.

A verseny alatt kisfilmek is készültek a trióról, a lányok ezeket nagyon élvezték. Ahogy mondták, a filmezés hiányozni fog nekik, annak viszont örültek, hogy meghívást kaptak a videók készítőjétől, hogy részt vehetnek A Dal című műsor egyik adásának felvételén. A Tulipános Tilinkó addig is tovább keresi a lehetőségeket, a hétvégén egy országos népdaléneklési verseny előválogatóján adnak elő. M. R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában