Jutalmazzák a legjobb javaslatot

2021.04.29. 19:26

Nevezd el te a siklósi zenekart!

Nevét keresi a siklósi zeneiskola fúvós és ütős növendékeiből álló zenekar.

Zs. K.

A jelenleg 30 tagú zenekar célja, hogy megszerettesse a gyerekekkel a társas zenélést, a zenekari játék alapjait, utánpótlás képezzen Siklós város és a régió amatőr, műkedvelő zenész közösségei számára. Az együttes művészeti vezetői pedig Szily Anikó és Szőke Sándor.

– Folyamatosan érkeznek a szellemes, izgalmas javaslatok. A döntést egy szakmai zsűrire bízzuk majd, melyben helyet kapnak Siklós város ismert, tekintélyes pedagógusai, a zeneiskola vezetője, a város képviselője és természetesen maguk a muzsikusok. Fontos, hogy a határidő lejártáig (május 24-ig) várjuk az ötleteket a „Légy a zenekarunk névadója” Facebook-oldalra. A város fődíja mellett, még számtalan jutalom várja a legjobb javaslatok beküldőit – mondta Szőke Sándor.

A zenekar bemutatkozó, név­adó koncertjét június 1-jén, kedden, 18 órakor tervezik megtartani a siklósi várban. Amennyiben a járvány­ügyi helyzet miatt a koncert meghiúsulna, későbbi időpontban mindenképpen megtartják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában