Videoklip is készült

2022.10.21. 14:17

A szőlő és a bor után jött az alma: közös dalban a Vivat Bacchus és az Alma együttes

Zs. K.

Forrás: Vivat Bacchus

Együtt dolgozott az Alma Együttes új számában a pécsi Vivat Bacchus énekegyüttes, a dal hamarosan napvilágot is lát. Mint Szentgyörgyváry Péter, a Vivat Bacchus egyik tagja elmondta, régóta jó kapcsolatuk van az Alma együttessel, tavaly pedig egy komolyabb együttműködés kezdődött a két formáció között. 

– Felkért minket az Alma Együttes, hogy egy közös dalban vegyünk részt velük. Örömmel tettünk eleget ennek, és egy nagyon jó hangulatú, felemelő dal született

 – mondta Szentgyörgyváry Péter. A videoklip elkészült, már az utómunkálatok zajlanak, így hamarosan a nagyközönség is hallhatja az új zenét. A dalban egyébként szimfonikus zenekar közreműködik, a szólót pedig Tóth Gabi énekli.

 

A pécsi acapella énekegyüttes egyébként több ismert énekessel közreműködött már. Énekeltek együtt többek között Demjén Ferenccel és a V’Moto-Rock zenekarral, Rúzsa Magdival, St. Martinnal, sőt Ákossal is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában