Felvonulnak

2022.10.17. 16:05

Jelmezesek foglalják el Rózsafát október végén

M. R.

Halloween felvonulást tartanak a településen október 29-én. A korábbi évek hagyományai alapján a lakosság körében közkedveltté vált a lámpásokkal, jelmezekben megrendezett program. A résztvevők számára a szervezők alkalmat adnak a kreativitásuk kibontakoztatására, erre több különféle mód is kínálkozik a színes rendezvény során. 

 

A lakosok készíthetnek a témához illeszkedő dekorációt a saját házuk táján. Elhelyezhetik ezeket az ablakokra, a kerítésre vagy az udvaron. Továbbá a felnőtteket és a gyerekeket is hívják, hogy jelmezekbe bújva vegyenek részt a felvonuláson. A legötletesebb öltözékeket és házdekorációkat díjban is részesítik majd.

 

A felvonulás 17.30-kor indul a Presszótól, s egy háromtagú zsűri fogja értékelni a bemutatott jelmezeket. Az út során a résztvevők közösen megtekintik a dekorációkat is, majd az utcák bejárása után térnek vissza a Presszóhoz, ahol lilahagymás zsíros kenyér, sült tök, meleg tea és forralt bor várja majd a felvonulásban résztvevőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában