Lehet csatlakozni

2022.10.12. 20:48

Színekkel és dalokkal fejlődnek a kicsik a Zene Bölcső foglalkozáson

Mohay Réka

A kép illusztráció

Fotó: Nagy Norbert

Ismét lehet csatlakozni a mozsgói Biztos Kezdet Gyerekházban a Zene Bölcső foglalkozásra. A gyerekház vezetője, Baka Dorisz szerint ez az egyik legsikeresebb foglalkozásuk, amelyre idén minden szerdán délelőtt tíz órakor kerül sor Pichlerné Kerekes Ilona vezetésével – a hírt a mozsgói újságban és a gyerekház közösségi oldalán is közzétették.

A foglalkozás célja, hogy közvetlen, barátságos légkörben a legkisebb, 3 év alatti korosztály számára megfelelő dallamokat hallják a gyerekek, a Zene Bölcső során játszanak, énekelnek és mondókákat is tanulnak, így támogatva a kicsik ritmusérzékét, hallását egyaránt, így hozzájárulva a gyermekek érzelmi, értelmi és szocializációs fejlődéséhez.

Az elhangzottakat a rendszeresség jegyében gyakran ismétlik, illetve folyamatosan újabb elemeket is tanulnak. A szervezők hozzátették, hogy a közös játékot egy nagy, színes ejtőernyő és labdák is gazdagítják a szerda délelőtti alkalmak során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!