Újabb improvizációs estet tartanak a Szabadkikötőben

2022.11.23. 12:22

Minden megtörténhet a színpadon

Amikor nincs előre megírt forgatókönyv, akkor bármi megtörténhet a színpadon és meg is történik az Improvokál Társulat JUMPER előadásain. Pécsen november 23-án este 7 órakor várják az önfeledt szórakozásra vágyó közönséget a Szabadkikötőben.

Cz. E.

Forrás: facebook

A társulat 2007-ben alakult meg egy pécsi lakás szobájában lelkes egyetemisták ötletéből. Az akkor még gyerekcipőben járó kezdeményezésük azóta hosszú utat járt be és elnyerte a pécsi közönség szívét. Előadásaik lényege, hogy nem csak egymással, hanem a nézőkkel együttműködve alkotnak valami újat, valami megismételhetetlent, ami vagy nevetésre késztet vagy elgondolkodtat.

A társulat manapság már minden héten feltűnik egy-egy helyi intézmény pódiumán. Láthattuk már őket a Civil Közösségek Házában, a Művészetek és Irodalom Házában, de felléptek már az Ördögkatlan Fesztiválon is, most pedig az átalakított Szabadkikötőben élvezhetjük improvizációs estjüket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában