Megnyitja kapuit a Csöcsi Bt.

2022.11.27. 12:45

Nyugdíjas örömlányok életébe nyerhetünk betekintést a Pécsi Harmadik Színházban

Vasárnapi programként sokan a mozit vagy a színházat választják. És ha a döntés mérlege utóbbi felé billen, akkor a Pécsi Harmadik Színház november 27-ei, délután 3 órai előadása, az Örömlányok végnapjai garantált szórakozást ígér.

Cz. E.

Forrás: Pécsi Harmadik Színház

Horváth Krisztián és Moravetz Levente pécsi bemutatójára 2016-ban került sor és azóta számos alkalommal hódítottak már a vén örömlányok a színpadon. A történet valahol az Északi-középhegységben, a Mátrában játszódik. Itt él a főszereplő, Csöpi, akinek örömlányként nyugodtan telnek a napjai, de ráébred, hogy a nyugdíjas évek beköszöntével már a kutya sem kíváncsi rá. Ebbe nem tud beletörődni, ezért Bözsikével megalapítják a Csöpike Csibéi Betéti Társaságot, röviden a Csöcsi Bt.-ét, melynek főtevékenysége a faluba érkező férfiak szórakoztatása. A településnek kell a reklám, hiszen kevesen fordulnak meg itt, hogy igénybe vegyék a hölgyek szolgáltatásait. Rajnai doktort is erre sodorja az élet, és az események innentől kezdve vállnak igazán izgalmassá.

A két felvonásos vígjáték története remek, de ami még inkább felejthetetlenné teszi a darabot, az a színészek játéka. Fodor Zsóka, Szőke Zoltán, Dévényi Ildikó és még sokan mások emelik a darab fényét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában