Megjelent a Fikció második kötete

2022.12.13. 10:13

A tudat mélyére utazhatunk az író új könyvében

Gerlóczy Márton identitásthrillere, a Fikció szeptember 27-én megakapta folytatását. A kötettel kapcsolatban december 13-án, este 6 órakor könyvbemutatót és beszélgetést tartanak a Tudásközpontban.

Cz. E.

Fotó: LOGVINYUK YULIIA

A szerző folytatásos regényének első kötete 2021-ben jelent meg, melyben a szerző egy különösen szövevényes családtörténet előzményeit meséli el. A folytatásra sem kellett sokat várni, amely ott kezdődik, ahol az első abba maradt. A Fikció második része egy utazás a tudat mélyére, amely során kényszerleszállások, vulkánkitörések és frontális ütközések is megesnek az identitását kereső szereplővel.

Gerlóczy Márton újságíróként és publicistaként dolgozik Budapesten, akinek 2003-ban jelent meg kultuszkönyvvé vált első regénye, az Igazolt hiányzás és azóta sorra jelennek meg nagy sikernek örvendő művei. A szerzővel a Csorba Győző Könyvtár munkatársa, Simonfalvi Anita fog beszélni a könyvbemutatón.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!