Télapó igazából Vérapó

2022.12.27. 13:54

Maflásokat oszt a Mikulás a nagyvásznon

Egyre gyakoribbak azok a filmek, amelyekben a Mikulás története máshogy elevenedik meg. Ez így van a Vérapó című akció-thrillerben is, amelyet november 27-én két alkalommal, este negyed 9-kor és fél 11-kor vetít a Cinema City Pécsen.

Cz. E.

Forrás: youtube.hu

A film a csendes éj idején játszódik, amikor is egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste. Túszul ejtenek mindenkit, de a támadók nem számítanak az igazi meglepetésre. A Mikulás is ott tartózkodik, és kiderül róla, hogy ő nem azaz igazi kedves, öreg, szakállas bácsi, aki megajándékozza a jó gyerekeket.

A filmet az a Tommy Wirkola rendezte, akinek olyan véres, borzongató alkotások fűződnek a nevéhez, mint a Hét nővér vagy a Boszorkányvadászok. A kritikák egyöntetűen hangoztatják, hogy egy olyan öldöklésben és csonkításokban gazdag filmet tudott letenni az asztalra, ami egy igazi szeretettel teli karácsonyi alkotásként is megállja a helyét.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában