Csizmás, a kandúr

2022.12.28. 10:04

Újra hódít kedvenc tejimádónk a nagyvásznon

Mikor 2004-ben megjelenet a nagy sikerű Shrek animációsfilm második része, akkor egy újabb kedvenccel bővült mindenki „legjobb karakterek” listája, méghozzá Csizmással, a kandúrral. A szereplő pedig önálló filmet is kapott 2011-ben. A folytatásra pedig egészen 2022-ig kellett várni, amit december 28-án, délután 3 órakor vetít az Uránia Mozi Pécsen.

Cz. E.

A történetben a bátor bandita ráébred arra, hogy nagy ára van annak, hogy fittyen hányt a veszélyre, és nem ügyelt teste épségére. És ezen okból kifolyólag nyolc életet hagyott kárba veszni. A legnagyobb kaland veszi ezzel kezdetét. Elhatározza, hogy visszaszerzi életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. De mivel már csak egy élet van a tarsolyában, segítséget kér egykori tárásától, Puha Praclitól. Útjuk során még egy társra lelnek az izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro személyében. Együtt néznek szembe a veszélyekkel, köztük Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiával, valamint egy fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal. 

Ez az alkotás nem csak a kicsiknek, hanem a felnőtteknek jó szórakozást ígér, és a mese végi tanulság sem maradhat el, ami már jól megszokott a Dreamworks produkcióiban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában