Ismerjük meg magunkat

2023.01.15. 08:50

Játékos eszközökkel fejlesztik a személyiséget a tréningen

Önismereti pszichodráma csoport indul Pécsen január 21-én, amelyre még van lehetőség jelentkezni.

Cz. E.

Fotó: Hitdelight

A pszichodráma egy csoportra épített önismereti személyiségfejlesztő és pszichoterápiás módszer, melynek eszköze a dramatikus szerepjáték. Középpontjában a spontán cselekvés áll. Ennek a technikának a kidolgozása a 20. századra tehető, és Jacob Levy Moreno nevéhez köthető. Magyarországon az 1970-es években honosodott meg Mérei Ferenc által. 

A pszichodráma alkalmazása rendkívül széles. Használható az önismeret fejlesztése, a szervezetfejlesztés, a közösségformálás, a konfliktuskezelés és a személyes hatékonyság fejlesztése során is. De jól működik az oktatás és különböző képzések területén is. 

A Pécsen most szerveződő csoportot Darida Zsófia szociális munkás, egészségfejlesztő mentálhigiénikus, pszichodráma vezető és Damsa Dániel klinikai szakpszichológus, mérnök informatikus és pszichodráma asszisztens vezetik majd.  

A részletekről az alábbi eseménynél feltüntetett elérhetőségek egyikén lehet érdeklődni: https://www.facebook.com/events/664191558421426/ 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában