A kötet középpontjában a szeretet áll

2023.01.18. 10:32

Könyvbemutatóval ünneplik a Himnusz kétszázadik évfordulóját

A Magyar Kultúra Napjának alkalmából könyvbemutatóval egybekötött beszélgetést szervez a Csorba Győző Könyvtár január 18-án, délután fél 5-kor. Az eseményen Villányi Rózsa Az egyetlen című kötete kerül terítékre. A könyv az írónő első felnőtteknek szóló írása.

Cz. E.

Fotó: Chinnapong

A szerző a Pécsi Városi Könyvtár Csipkefa gyermekkönyvtárában, majd a Csorba Győző Könyvtárban dolgozott. Gyermekkönyvtári munka és biblioterápia témakörben jelentek meg publikációi. Verseit a Somogy, a Sétatér, a Madártávlat irodalmi antológia közölte.

Barátom, Cvek Edli meséje 2010-ben bekerült az Internacionale Jugendbibliothek által kiadott The White Ravens válogatásba. 2022-ben megjelent kötete, Az egyetlen egy életrajzi motívumokból is építkező családregény. A regény főhőse, Linda egész életében arra keresi a választ, hogy ki volt az apja. Az ő útkeresését követheti nyomon az olvasó, amely mély lelkiséggel, őszinte érzelmekkel van átitatva.  

Az írónővel a Pro Pannonia Kiadó Alapítvány igazgatója, Dr. Szirtes Gábor beszélget. Az eseményen közreműködik a Jászai Mari-díjas színművész, Füsti Molnár Éva.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában