Műfajok találkoznak az Amperben

2023.03.12. 13:58

Lesz mit lebólogatni a Jazzbois koncertjén

Március utolsó napján az egyik legmenőbb magyar zenekar látogat Pécsre – ha eszetlenül akarunk lazázni, akkor ott a helyünk a Jazzbois fellépésén.

bama.hu

A Jazzbois egy fúziós jazz-hip hop trió, Molnár Bencze – billentyű, Sági Viktor – basszusgitár, Czirják Tamás – dob felállásban. A Blunt Shelter Records-nál megjelent debütáló kiadványuk, a Jazzbois Goes Blunt hatalmas utat járt be hazai és nemzetközi vizeken egyaránt, megrengetve mind a jazz-hip-hop fúziójának kedvelőit, mind az új hullámos jazz mesterek hangzásvilágát.

Azóta már egy új EP-t is összedobtak, az előző második részét, ha úgy tetszik. A lemezen harmonikusan vegyül a magyar dallamvilág a legegyszerűbb, de ezzel párhuzamosan menthetetlenül fülbemászó hiphop-alapokkal. Ennek köszönhetően képtelenség úgy hallgatni őket, hogy nem mozdul a fejünk, hogy nem kezdünk el bólogatni.

A Jazzbois március utolsó napján játszik Pécsett – csapjunk le a jegyekre, mert könnyen lehet, hogy villámgyorsan elfogynak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában