Henri Gonzo és a Papírsárkányok

2023.04.08. 11:33

Anyag sem kell majd az ellebegéshez

Egy rész Radiohead, Egy rész The XXs, és egy rész megzenésített versek – ezek keverednek a Henri Gonzó é a Papírsárkányok zenéjében. Az egyik legtrendibb magyar zenekar ma eset az Amperben, Pécsett lép fel.

bama.hu

A könnyen megjegyezhető névvel támadó Henri Gonzó és a Papírsárkányok koncertjét annak is érdemes bevállalni, aki nincsen teljesen képben a mai magyar igényes pop-rock zenével kapcsolatban. A csapat ugyanis nagyon pontosan érzi, hogy részint mi a világtrend (hangzásban, vizuálban, megjelenésben), részint pedig hogy miként lehet ezt a hazai viszonyokra átültetni. Ennek köszönhetően pedig úgy lesz minden teljesen kortárs, hogy közben épít a kollektív ismereteinkre is.

Az Amper Klubban este kilenckor kezdődő koncerten a lebegés lesz a kulcsszó: a hangzás tisztasága és pontossága szinte észrevétlenül hajóztat át majd minket egy kellemes ellazulásba. És ehhez nem kell majd semmilyen rásegítő anyag – a zene pont elég lesz arra, hogy arra a másfél-két órára el is feledjük, milyen furcsán szürreális ez az áprilisközép.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában