Coldplay - Music Of The Spheres

2023.04.08. 21:00

Bármikor el tud ringatni minket egy jó koncert

Ha már nem lép fel a Coldplay a közelünkben, legalább kényelmes örülmények között, brutálisan jó hangzással megtámogatva élvezzük ki a koncertjüket a mozivászon előtt.

bama.hu

Amikor a Coldplay kijött az első albumával (Parachutes, 2000.), senki nem sejtette, hogy egy stadionrock zenekar születését látja. Bár tény, hogy az első lemez rögtön egy rakat slágerrel támadott, azért nem előlegezte semmi azt a sikert, amely néhány év múlva mindenki fejét leszedte. 

A Coldplay ugyanis mostanra simán átvette a U2 helyét: bármekkora stadiont meg tudnak tölteni, az új lemezük garantáltan milliókhoz jut el, a velük közreműködők listája pedig két Grammy-nél kezdődik. S bár a nagy siker nyilvánvalóan a minőség rovására is ment kicsit, azaz nem születnek mostanában olyan Coldplay-dalok, amelyek biztosan instant klasszikusok lesznek, azért csalódni sem tudunk bennük.

Most a legutóbbi turnéjuk Buenos Aires-i állomásának koncertfelvételét nézhetjük meg – egyedülálló látványvilággal, és olyan tiszta hangzással, amelyet odahaza nagyon nehezen tudunk reprodukálni. Szóval már csak ezekért is érdemes ellátogatni április 19-én a pécsi Uránia moziba – meg amúgy is, hiszen a "Fix you" élő verziója bármikor képes arra, hogy elringasson minket.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!