Hagyományos felvonulás

2023.05.13. 11:54

Fesztivált tartanak pünkösdkor idén is Bólyban

Idén immár 13. alkalommal szervez Pünkösdi Fesztivált Bólyban a helyi német önkormányzat – május 27-én a Batthyány téren egész délután színvonalas kulturális és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket.

W.K.

Fotó: Löffler Péter

A hagyományos felvonulás, a Bier Kapelle és a Bóly Táncegyüttes közreműködésével, 14.30-kor indul az Erzsébet Vigadótól a Batthyány térre, ahol 15 órakor veszi kezdetét a kulturális műsor. Fellépnek a Bólyi Általános Iskola és Művészeti Iskola diákjai, valamint az óvodások is adnak műsort. 

A Bólyi Hagyományőrző Kórus, a Bólyi Harmonika Együttes, a Bólyi Vegyeskar előadásai is hallhatók lesznek a délután folyamán, ezen kívül a Dunaszekcsői Német Nemzetiségi Tánc­csoport, a Hahner Duó, és a Total Brass is színesítik a programot. A pünkösdi fesztiválra látogatók a Vándorkulcs és TrachTag kiállítást is megtekinthetik a helyszínen, ezen kívül a Hagyományőrző Kézimunka Csoport munkái is láthatók lesznek. A gyerekeket délután játszóház várja. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában