Mi vár Milesra?

2023.05.31. 10:30

Hosszú idő után visszatérhetünk a pókverzumba

Mike Morales, a népszerű és közismert Pókember visszatér egy második filmre, amelyet május 31-én premier előtt is vetítenek a pécsi Cinema Cityben két alkalommal (19:15; 20:15).

Cz. E.

Forrás: youtube

Az első rész után újra igazi otthonában van, Brooklynban tartózkodik Mike, ahol találkozik Gwen Stacyvel és úgy érzi, hogy jöhetne már egy kis könnyed bűnüldözés, de ehelyett átkerül a multiverzumba, ahol egy csomó pókember létezik, akiknek az a dolguk, hogy különböző világaikat védjék. Csak, hogy az őrző-védő csapat nem mindenben ért egyet, és közeleg egy hatalmas fenyegetés, amivel mindegyikük máshogy nézne szembe. Miles terve dugába dől, és egy kevés is elég ahhoz, hogy az összes pók őt üldözze, neki pedig menekülnie kell. Van pár trükkje pókemberként, de azoknak is, akik a nyomában vannak, hiszen ők is pókok. Miles pedig nem tudja, hogy magát mentse, vagy azokat, akiket szeret? 

A film rendezői ugyan mások, de így is mindenki nagy reményekkel telve várja a második részt, amire öt évet kellett várni.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában