Szentpéteri Csilla lesz a Kodály Központban

2023.05.07. 10:30

Különleges koncerttel támogatják az építkezést

A Kerek Világ Alapítvány május utolsó napján, este héttől jótékonysági koncertshow-t rendez Szentpéteri Csilla zongoraművésszel a pécsi Kodály Központban. Az est vendégei: Király Linda, Gájer Bálint, Szécsi Máté.

bama.hu

Az est bevételét a sérült emberek önálló lakhatását támogató, most épülő komplexumra fordítják. Ezzel egy régóta dédelgetett álom válna valóra, és valóban komoly segítséget jelentene az igénybe vevők számára.

A Kerek Világ Alapítvány 33 éve segíti a fogyatékkal élő emberek életminőségének javulását. Iskolát működtet, nappali intézményeket, ahol szociális ellátást, munka- helyet biztosít a rászorulóknak. 

Szentpéteri Csilla zongoraművész-zeneszerző és a Band magas hőfokú élménykoncertje igazi unikum a magyar és a nemzetközi zenei palettán, áll a Kodály Központ beharangozójában. A hamisítatlan ritmusok, bravúros hangszerpárbajok, a LED falakon zenére komponált lenyűgöző filmek, kreatív vizualizációk páratlan élményt, tökéletes kikapcsolódást nyújtanak mindazoknak, akik szeretik az egyedi hangzásvilágú zenei utazásokat. Sokszínű repertoárjukban ötletgazdag, XXI.századi átirataban szólalnak meg formabontó módon az örökérvényű klasszikusok, jazz, blues, latin, bossa nova, film és rock műfajokkal ötvözve, új esszenciát adva a régi ízeknek, valamint 8 lemezének vezérdalai és saját szerzeményei.

A jótékonysági koncerten Szentpéteri Csilla vendégei lesznek: Gájer Bálint, akivel Frank Sinatra és Michael Bublé slágereit adják elő; Király Lindával Tina Turner-t, Whitney Houston-t idézik meg; Szécsi Máté pedig Leonard Cohen ikonikus dallamait szólaltatja meg.

Jegyek már kaphatók a rendezvényre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában