Nyitott pincék

2023.05.27. 08:45

Látványos programokkal készül a hétvégére a gasztrofalu

Ezen a hétvégén a hagyományos Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincékre várják a bor- és a gasztronómia szerelmeseit. Szombaton hangolódás, nyitott pincék és gasztroműhelyek várják a vendégeket, vasárnap pedig újra a régi palkonyai pünkösdöket megidéző nagyszabású Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék fesztivál lesz a faluban.

zs. k.

Fotó: Löffler Péter

Vasárnap a Malomparkban fellép a Röppentő Zenekar, a Színes Színpad, Hajnal Éva Szilágyi János-díjas tehetségmentor drámacsoportja, a Harka Néptáncegyüttes, az Újpetrei Ifjúsági Fúvószenekar, az Újpetrei Tánccsoport, a Hakumba zenekar, lesz emellett Budapest Bár-koncert és Happiness Duó-utcabál is. 

A Faluház udvarán kreatív foglalkozások és MeseTérKép alkotóműhely várja a gyerekeket. Az Infopontban kiállítás nyílik Foster Dorka fotóiból, kortárs verseket olvasnak fel a Pannonius Irodalmi Kör tagjai, és a Pécsi Művészeti Gimnázium előadja a Dél-Dunántúli Regionális Diákszínjátszó Találkozó arany minősítésű műsorát.
A pincészetek is külön programokkal várják a látogatókat, melyekről a Pünkösdi nyitott pincék Palkonya Facebook-, valamint a palkonya.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában