Bűvészbemutató

2023.05.25. 11:01

Nevetésre hívják a művészetkedvelő közönséget

Nevess…! címmel tartanak műsoros estet a Szentlőrinci Művelődési Központban.

M.R.

Fotó: Satyrenko

A programra június 23-án, pénteken, este 18 órától kerül sor, a kapunyitás háromnegyed hatkor lesz. Az est során kabaré, tréfák, zenei dallamok, valamint bűvészbemutató is várja a közönséget. 

A műsoros estre ezer forintos jegyeket válthatnak az érdeklődők, akiket három fellépő fog szórakoztatni. Dévényi Ildikó Karády Katalin- és Kálmán Imre-díjas színművész, Németh János színművész, a Pécsi Nemzeti Színház örökös tagja, valamint Kalányos Richárd, Baranya vármegye ifjú bűvésze.

Dévényi Ildikó a közelmúltban több településen is bemutatta általa rendezett Karády-estjét a vármegyében, illetve többek között a Pécsi Harmadik Színházban bemutatott Örömlányok végnapjai című előadásban is láthatta a közönség.
Németh János a Pécsi Nemzeti Színház több produkciójában is játszott az idei évadban is, többek között a Médeiában, a Chicagóban és a Don Juanban.

Kalányos Richárdról is több alkalommal olvashattak portálunkon, az idei színi évadban ő is szerepet kapott a Chicago musicalben, de önálló bűvészfellépéseken is bemutatkozott már.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában