Kakukktojás

2023.05.10. 10:09

Pécsi Playback Színház: színpadon láthatjuk saját történetünk

Május 10-én újra találkozhat a pécsi nagyérdemű a Pécsi Playback Színház társulatával a Művészetek és Irodalom Házában délután 7 órai kezdettel.

Cz. E.

Fotó: Gary Glaser

A csapat előadásának címe Kakukktojás - Történetek a különbözőségünkről, amelynek főkérdése, hogy vajon létezik-e olyan, hogy normális. Mind ez abból jött, hogy igazából mindannyian megéltük már, hogy különbözőek, furcsák, egyszerűen mások vagyunk, mint a többiek.  

Az alábbi történeteket osztották meg a tagok az esemény leírásában:  

„Nekem ez valahol az óvodában kezdődött. A többiekkel ellentétben én nem szerettem volna húst enni. Az egyik kisbarátomnak meg nem volt szabad, így nem kapott. Nem derült ki, hogy titokban ő ette meg az enyémet.” 

„Az iskolában úgy lépkedtem előre a tornasorban, mint valami ranglétrán, míg végül elfoglaltam végső helyem a legelsők közt. Lassan szoktam csak meg, hogy állandóan szem előtt vagyok, nem tudok elbújni.” 

„A nyelvem meg tudom forgatni, a lábamat duplán keresztbe tenni, a széken gyakran guggolok, mert nem bírok ülni. Hősszerelmes voltam mindig, játszani és énekelni akartam mindig, míg a többiek tanultak, gyakoroltak és nagyon komoly dolgokat csináltak.” 

Az előadás lehetőséget ad arra, hogy elmesélhessék a nézők, hogy ők hogyan mások a világban, miben különböznek, vagy hogy éppen, hogy ők hogyan érzik magukat kakukktojásnak.

Részletekért, jegyvásárlási információkért ajánlott felkeresni a program Facebook eseményét: https://www.facebook.com/events/1273289336897670

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában