Űrkadétok találkoznak a sivatagban

2023.06.11. 10:00

Az események megváltoztathatják a világtörténelmet

A Wes Anderson rajongók örülhetnek az idei évben, mert a direktor újabb alkotással jelentkezett, amelyet június 11-én, este 8 órakor a pécsi Apolló Mozi is vetít.

Czeczon Enikő

Fotó: Ground Picture

A rendező legújabb filmjének címe Asteroid City, amely egy fiktív amerikai sivatagi várost takar, ahol a történések zajlanak 1955 körül. Ide szervezték az ifjúsági csillagász/űrkadét kongresszust, hogy szerte az országból diákokat és szülőket összehozzon egy kis baráti és tudományos versengésre. De a rendezvényt olyan események zavarják meg, amelyek az egész világtörténelmet megváltoztathatják.  

A romantikus vígjáték kategóriájába sorolt filmben sztárok szerepelnek sztárok hátán, még a legkisebb, három mondatos szerepeket is nagyágyúk kapták. Álljon itt kedvcsinálóként néhány név a szereplő gárdából: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Edward Norton, Adrien Brody, Steve Carell, Margot Robbie, Jeff Goldblum. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!