Borzongás

2023.06.27. 08:40

Démon gyötri a terhes nőt álmában és a valóságban is

Elég sokat borzonghatunk idén nyáron a mozikban, hiszen még egy horror nagyvászonra kerül a pécsi Cinema Cityben Rémálom címen, amelyet június 27-én két alkalommal – 17:40; 20:15 – vetítenek.

Czeczon Enikő

Forrás: youtube

Az alkotás középpontjában egy pár áll, akik új lakásba költöznek, hogy megkezdjék közös életüket, és várják születendő gyermeküket. Azonban a felújítás nem megy zökkenőmentesen: a lányt furcsa látomások gyötrik, számtalan furcsaság történik a szomszédban és megmagyarázhatatlan események zajlanak a lakásukban. És még rémálmai is vannak a terhes nőnek, amelyek egyre inkább összefolynak a valósággal. A rémálmokban megjelenik egy démon, amely nem csak az álomban, hanem ébredés után a valóságban is nagy fenyegetést jelent a nő számára.

A norvég horrorfilm rendezője Kjersti Helen Rasmussen, aki főként forgatókönyvíróként tevékenykedik. Rendezésében készült eddig két rövidfilm, a Voyager és a Tropaion, első nagy játékfilmje pedig a magyar mozikban is vetített Rémálom című alkotás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában