Tibes lép fel a Nappaliban

2023.06.23. 12:00

Isten, Jézus, megváltás – ezúttal elrappelve

Tibes Magyarországon szinte egyedülálló módon keresztény rapper, azaz hitét nem csak a hétköznapi életben igyekszik megélni, hanem a dalain keresztül is közvetíti a hallgatók felé. Ma este ő lép fel a Nappaliban.

Bama.hu

Tibes zenei stílusát és szövegeit tekintve is igyekszik modern, vallásos frázisoktól mentesen megtenni, hogy ezáltal mindenki számára érthetővé tegye Jézus Krisztus közel 2000 éves, de napjainkig aktuális üzenetét. Az elmúlt időszakban több dala is ment a Petőfi Rádióban, és a fiatalok körében egyre népszerűbb TikTok-on immáron több, mint 24.000 követőre tett szert szókimondó keresztény üzenetével. Pécsre zenekarával együtt érkezik egy ütős egyórás szettel, este héttől, a Nappaliban.

A program a Kultúr Faktor Projekt keretében láthatóPécsett. A Kultúr Faktor Projekt a pécsi Bázis Addiktológiai Szolgálat 2020-ban indított kulturális programja, mely a művészet, a kultúra nézőpontjaival szeretne több oldalról is rátekinteni a felépülés jelenségére. A Tibes-koncertre a belépés ingyenes, de arra kérnek mindenkit, hogy a kihelyezett adománygyűjtő doboz segítségével lehetőségeihez mérten támogassa céljaikat tetszőleges összegű adománnyal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában