A legújabb kaland

2023.07.09. 10:00

A lehetetlen küldetés most lehet, hogy tényleg lehetetlen

Végre megkapjuk a legújabb Mission: Impossible kalandot, amelyet július 9-én a pécsi Cinema City este 8 órai, míg az Uránia Mozi délután 7 órai kezdéssel vetít.

Czeczon Enikő

Forrás: youtube

Mint ahogy lenni szokott a filmsorozatok utolsó részeinél jelen esetben ez az utolsó rész első feléről van szó , itt is az eddigi legveszélyesebb küldetésbe keveredik Ethan Hunt és az IMF csapata. Feladatuk, hogy megtaláljanak egy félelmetes, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt rossz kezekbe kerülne. Miközben a jövő irányítása, a világ sorsa a tét és a múlt sötét árnyai kezdik üldözni Ethant, beindul a halálos hajsza a Föld körül. Egy rejtélyes, korlátlan hatalommal bíró ellenséggel szembesülve Ethan arra kényszerül, hogy belássa és elfogadja, hogy ennél a küldetésénél semmi sem lehet fontosabb, még azok élete sem, akik számára a legtöbbet jelentenek.

A filmmel kapcsolatban bizakodásra ad okot, hogy a külföldi kritikai oldalon, a Rotten Tomatoes-on az értékelésimérő 98 százalékon áll. Szóval senki se feledje időben megnézni a legújabb lehetetlennek tűnő küldetést, nehogy spoilerbe fusson. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában