Szigetelnek

2023.07.23. 11:00

Billie Eilish előtt lép fel a pécsi énekes a Szigeten

Hamarosan elrajtol az idei Sziget fesztivál, amelyen egy sor baranyai énekes vagy együttes is fellép majd. Megnéztük, ki mikor áll a mikrofon mögé.

Bama.hu

A Sziget Fesztivállal szoktunk ráfordulni a nyár utolsó részére, s idén sincs ez másképp: az augusztus 10-én kezdődő, 15-ig tartó őrület után még pihenhetünk majd egy kicsit, aztán máris ránkrúgja az ajtót az ősz, a szeptember. De most koncentráljunk inkább magára a fesztiválra, s azon belül is arra, hogy mely pécsi, baranyai csapatokat láthatjuk majd a Hajógyári-szigeten!

A Petőfi Színpadot érdemes felkeresnünk, ha pécsieket akarunk elcsípni: itt zenél majd a Kaktus (10-én), a Filc (11-én), és a Kacaj is (13-án). A Nagyszínpadon kapott helyett a Halott Pénz, igaz, kora délután, szóval bizakodjunk, hogy lesz néhány felhő az égen. A Music Box színpadon énekli majd legszebb dalait boebeck (13-án), és itt őrjíti majd meg a rajongókat az ír Ian O'Sullivan, akit bátran mondhatunk pécsinek, hiszen a Mongooz and the Magnet egykori frontemberének zenei pályafutása itt kezdődött el. Ráadásul O'Sullivan éppen aznap, 15-én lép majd fel, amikor az idei fesztivál legnagyobb sztárja, Billie Eilish is, úgyhogy az ír titán koncertje után át is sétálhatunk a nagyszínpadhoz, hogy megnézzük, milyen az, amikor soktízezer ember egyszerre ordítja, hogy „Dah!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában