Városi rendezvény

2023.07.17. 17:00

Koncertshow-val is készülnek augusztus huszadikára

Különleges koncertshow-val és interaktív gyerekműsorral is várja az érdeklődőket az államalapítás ünnepének városi rendezvényére a bólyi önkormányzat és az Erzsébet Vigadó augusztus 20-án délután, a Batthyány téren.

Wald Kata

A népi játszóház 17 órakor nyitja meg kapuit,  18 órai kezdettel pedig a Hangszervándor című gyermekműsor keretében az érdeklődők betekintést nyerhetnek a különböző népek zenéinek hangszeres világába. Egy előadáson belül bemutatják, mennyire színes és sokféle Földünk zenei kultúrája. Rengeteg érdekes szokatlan és sokak számára nem ismert hangszer is megszólal majd a program során, és ezek közül néhányat a műsor végén ki is lehet majd próbálni.

- Az ünnep részeként 19 órakor a városi kitüntetések átadására kerül sor, a hagyományoknak megfelelően, majd 20 órakor Szabadság, szerelem! címmel történelmi visszatekintés veszi kezdetét, a magyar könnyűzene gyöngyszemeivel - közölte az Erzsébet Vigadó.  A koncertshow során korszakos költők és zeneszerzők - Presser, Révész, Charlie, Hobo, Dés, Tolcsvay, Bródy, Szörényi - dalai bizonyítják, hogy szerzeményeik kiállták az idő próbáit és aktuálisak most és mindörökké. Egy csodálatos utazásra hívnak mindekit, ahol a zenészek elringatnak, az énekesek elvarázsolnak, a versek elgondolkodtatnak, tisztelegve a hősök, zeneszerzők és költők előtt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában